tag Terbaring kaku di hadapan Masjid .. Isteri Imam maut dirempuh dua kereta pulang terawih (6Gambar) - Berita Sayu

Header Ads

Terbaring kaku di hadapan Masjid .. Isteri Imam maut dirempuh dua kereta pulang terawih (6Gambar)

Kuala Krai : Seorang wanita isteri kepada Mantan Imam Masjid Keroh  maut pulang dari menunaikan solat sunat terawih apabila dilanggar oleh dua buah kereta  jenis Toyota Istima dan Perodua Alza ketika melintas jalan dalam kejadian malam tadi di hadapan Masjid Keroh Kuala Krai.

Mangsa Naimah bt Ismail isteri kepada Abe Soh atau Haji Yusof bin Ibrahim mantan Imam Masjid Keroh maut ditempat kejadian akibat cedera parah impak kemalangan tersebut.

Arwah dilaporkan telah di langgar oleh sebuah kereta Toyota Estima yang memandu dari arah Machang dan kemudian dirempuh pula oleh Perodua yang datang dari arah bertentangan.
Punca kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib, apa yang berlaku mengudang pilu keluarga dan mereka yang mengenali arwah, dia pergi dibulan mulia selepas menunaikan solat sunat terawih.

Pihak berkuasa Kuala Krai berkata  dalam bulan ini sahaja dilaporkan telah berlaku 4 kemalangan maut yang    mengorbankan hampir 10 nyawa pengguna jalanraya yang melalui kedua-dua lebuhraya ini.

Mereka menasihatkan kepada semua pengguna jalan raya agar menggunakan jalan Kuala Krai -  Kota Bharu dan Kuala Krai Gua Musang lebih berhati-hati jika memandu diwaktu malam.

Slam Takziah kpd Abe Soh, Ustaz Samsudin, Sdra Mat Sabri dan ahli keluarga semoga roh arwah dicucuri rahmat. Al fatihah 


No comments

Powered by Blogger.