tag Maaf janji Busu nak masak tak tertunai .. Zie pergi buat selamanya terlibat kemalangan (6Gambar) - Berita Sayu

Header Ads

Maaf janji Busu nak masak tak tertunai .. Zie pergi buat selamanya terlibat kemalangan (6Gambar)

Kajang : Hasrat seorang wanita untuk memasak Rendang Kerang buat anak buah nya Mazian Sueed atau lebih mesra dengan panggilan Zie oleh nya tidak kesampaian apabila anak buah nya itu telah terlibat kemalangan yang menyebabkan diri nya maut.

Maizan bersama suami nya yang menunggang motosikal telah terlibat dalam kemalangan berhampiran Tol Semenyih petang jumaat.

Perbualan terakhir Ajai dengan anak buah nya Azie yang mana anak buah nya itu teringin makan masakan yang dimasak oleh Ajai atau lebih mesra dengan panggilan Busu oleh arwah Zie.
Busu merasa terkilan tidak disangak itu perbualan akhir dengan arwah anak saudaranya dan dia juga terkilan tidak dapat menunaikan permintaan arwah untuk memasak makanan tersebut.

Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib jenazah mangsa dan suami yang cedera di hnatar ke Hospital Kajang.

Semoga suami arwah, anak-anak dan Busu tabah dengan dugaan ini dan senoga roh Azie didicucuri rahmat bersama-sama insan-insan yang diredahi Allah, perginya dihari mulia jumaat dan dibulan mulia ramadan. Al fatihah

No comments

Powered by Blogger.