tag Kepala berkecai di gilis lori .. Hariani berusia setahun tercampak dari motosikal lalu digilis (6Gambar) - Berita Sayu

Header Ads

Kepala berkecai di gilis lori .. Hariani berusia setahun tercampak dari motosikal lalu digilis (6Gambar)

Kajang : Keseronokan kanak-kanak berusia setahun menunggang motosikal bersama keluarga nya berakhir dengan tragedi apabila dia maut digilis lori ketika tercampak dari motosikal yang dinaiki bersama keluarganya.

A Hariani baru berusia setahun maut ditempat kejadian akibat kepalanya pecah digilis tayar lori ketika jatuh dari motosikal, sayu melihat kaki kecil berkasut crocs dari awah lori.

Harian metro melaporkan budak lelaki berusia setahun maut akibat digilis lori di Jalan Kampung Baru Cina, Semenyih, Kajang, 10 malam tadi.

Ketika kejadian A Harianiskumar dikatakan menunggang motosikal bersama abang, ibu dan neneknya di kawasan Flat Kampung Baru Cina.
Jurucakap Jabatan Bomba dan Penyelamat Selangor berkata, sebuah lori yang baru keluar dari flat berkenaan melanggar mereka.
"Kejadian menyebabkan semua mangsa tercampak ke jalan, manakala kanak-kanak itu terjatuh di bawah tayar lori dan digilis.
"Akibatnya, mangsa parah di kepala dan disahkan maut di lokasi," katanya.
Beliau berkata, kanak-kanak itu dibawa ke Hospital Kajang dan kes diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut.
"Ketika tiba di lokasi kami mendapati pemandu lori melarikan diri dengan meninggalkan kenderaannya," katanya. R.I.P 

No comments

Powered by Blogger.