tag Ibu dan anak sulung maut yang bongsu parah .. mereka di gilis treler pulang beli barang berniaga (6Gambar) - Berita Sayu

Header Ads

Ibu dan anak sulung maut yang bongsu parah .. mereka di gilis treler pulang beli barang berniaga (6Gambar)

Lancang : Seorang ibu dan anak sulung nya maut manakala anak bongsu nya cedera parah apabila motosikal yang ditunggang mereka terlibat dalam kemalangan di Jalan Lanchang-Temerloh berhampiran Kampung Mempateh.

Dalam kejadian malam tadi motosikal yang ditunggan Ema dan 2 anak perempuan nya gagal memotong treler yang menyebabkan motosikal mereka dirempuh motosikal lain dan mereka terjatuh digilis treler yang cuba mereka potong.

Ema dan 2 anak nya dalam perjalanan pulang ke rumah mereka di Felda Bukit Damar Lancang setelah membeli barang untuk mereka berniaga.Difahamkan Ema ada membuka perniagaan makanan difelda Felda Bukit Damar, suami arwah dikatakan berkerja di Shah Alam.

Jenzah dua beranak ini di Hantar ke Hospital Sultan Haji Ahmad Shah di Termeloh, dan anak bongsu mangsa juga di hantar kesana untuk merima rawatan.

Difahamkan juga lori yang mengilis mangsa meninggalkan tempatb kejadian, punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib, semoga suami arwah tabah dengan dugaan ini. Al.fatihah

No comments

Powered by Blogger.