tag Selamat jalan sayang ..Nenek akan menyusul mu ..cucu di jemput ilahi pendarahan di otak (6Gambar) - Berita Sayu

Header Ads

Selamat jalan sayang ..Nenek akan menyusul mu ..cucu di jemput ilahi pendarahan di otak (6Gambar)

Hari ke 5 Ramadan merupakan hari yang pilu buat seorang nenek apabila cucu kesayang menghembus nafas terakhir akibat penyakit yang dideritai cucunya Nur Ellyna Puteri dan hampir setahun.

Semalam cucu nya telah memerima rawatan diHospital dan dan dibenarkan keluar Hospital pukul 10 malam tadi namun pada pukul 4 pagi tadi cucunya tidak sedarkan diri dan di Hantar semula ke Hospital dan di masukan ke wad Kecemasan di dalam Zone Merah kerana mengalami pendarahan dalam kepala.

Luahan sayu nenek ini yang dikenali nama dengan kak rocky mengudang pilu nitezen, dia sebagai nenek tak habis-habis berdoa dan meminta saudara dan sahabat nya mendoakan agar cucu nya selamat dan kembali sihat walaupun saat ini keadaan cucu nya agak kritikal.

Setelah bertarung nyawa lebih 5 jam akhir nya cucu kesayang Kak Rocky telah dijemput ilahi di bulan yang mulia Ramadan, hancur luluh hati nenek ini namun dia pasrah apa yang berlaku kepada cucunya.


Semoga Kak Rocky dan anak nya tabah atas permergian cucu tersayang salam takziah dari kami di Berita sayu semoga arwah adik Nur Ellyna Puteri tenang di sana. Al fatihah . Credit Kak Rocky

No comments

Powered by Blogger.