tag Saya tak percaya abang buat .. mereka tak diberi abang peluang terus pukul sampai otak nya mati-Fizah (10Gambar) - Berita Sayu

Header Ads

Saya tak percaya abang buat .. mereka tak diberi abang peluang terus pukul sampai otak nya mati-Fizah (10Gambar)

ALOR SETAR:  " Abang tak Menc abul, cuma tersalah masuk tandas wanita  " saksi, Adik kepada suspek yang meninggal dunia selepas dipukul orang awam kerana disyaki mencabul seorang wanita di bangunan menjual peralatan komputer dan telefon bimbit di Jalan Putra meminta pihak polis menjalankan siasatan terperinci berhubung kematian abangnya itu.

Adik mangsa yang dikenali sebagai Fizah, 20, berkata kejadian ini tidak patut berlaku memandangkan abangnya (suspek) berusia 31 tahun tidak diberi peluang untuk membela diri dan dipukul sebegitu rupa. “Sejak malam tadi doktor memberitahu abang tidak mempunyai harapan untuk diselamatkan kerana otaknya sudah mati.“Kami sangat mengharapkan abang dapat kembali pulih bagi menerangkan kejadian sebenar, tetapi Allah lebih sayangkan abang,” katanya ketika ditemui di bilik mayat Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) hari ini.
Fizah berkata, Allahyarham adalah anak ke-4 dari 7 beradik. Abang menghembuskan nafas terakhir di zon merah HSB tengah hari tadi.
Dalam kejadian kira-kira pukul 4 petang Ahad lalu, seorang lelaki dipukul oleh orang awam selepas dipercayai cuba menc abul seorang wanita di dalam tandas premis tersebut.
Suspek bagaimanapun gagal melarikan diri selepas wanita terbabit menjerit dan meronta sebelum suspek ditahan dan dipukul oleh orang awam yang berada di premis itu tanpa belas kesihan.

No comments

Powered by Blogger.