tag Ibu pergi dulu sayang .. Ibu tunggal maut anak parah pulang ambil anak sekolah (6Gambar) - Berita Sayu

Header Ads

Ibu pergi dulu sayang .. Ibu tunggal maut anak parah pulang ambil anak sekolah (6Gambar)

Pendang : Kemalangan maut di Simpang Tobiar Pendang melibatkan sebuah kereta dan motosikal semalam , seorang wanita yang merupakan ibu tunggal beranak 4 maut ditempat kejadian impak kemalangan terbabit.

Mangsa yang dikenali dengan nama Kak Shah insan yang dikenali amat disenangi penduduk kampung arwah kehilangan suami yang meninggal dunia tahun lepas.

Arwah seorang insan yang baik dengan guru sekolah anak-anak nya dan sebelum kejadian arwah ada ke Sekolah anak nya  sempat memilih tudung untuk hari raya dengan kawan nya guru disitu.Semasa kejadian arwah dalam perjalanan pulang dari sekolah selepas mengambil anak nya disekolah, dia maut ditempat kejadian dan anak nya parah.

Sepanjang hayat hidupnya arwah tidak lokek ilmu seandai ada kematian arwah selalu mengaji untuk simati kini arwah dah tiada pergi buat selamanya tinggal lah 4 anak nya yatim piatu.

Arwah meniaga kuih dan pernah menerima bantuan kebajikan dari masyarakat disitu kini 4 anak nya yatim piatu semoga ada yang akan terus membantu keluarga ini.

Punca kejadian sebenar masih disiasat oleh pihak berwajib semoga roh kak shah dicucuri rahmat, pasti pilu bagi anak-anak kehilangan ibu tersayang.Al fatihah 

No comments

Powered by Blogger.