tag Terkedu lihat isteri maut depan mata ... Ustazah maut suami dan cucu cedera kemalangan petang 1 ramadan (6Gambar) - Berita Sayu

Header Ads

Terkedu lihat isteri maut depan mata ... Ustazah maut suami dan cucu cedera kemalangan petang 1 ramadan (6Gambar)

Marang : Seorang wanita maut apabila kereta yang dinaiki bersama suami dan cucu nya telibat dalam kemalangan pada pukul 6.15 petang tadi di Merchang Marang Terengganu.

Dalam kemalangan petang tadi mangsa yang menaiki kereta Perodua Viva bersama suami serta cucu nya  yang mana kereta mereka telah bertembung dengan subuah kereta jenis Nissan Latio.

Mengkikut laporan mangsa yang maut merupakan seorang Ustazah di Sekolah Kampung Batangan Mercang.

Mengikut video yang dikongsi Nitezen yang berada dilokasi kejadian mereka amat menyetuh hati melihat seorang lelaki warga emas yang di percayai Suami mangsa yang meninggal didalam kereta tersebut.Lelaki tersebut kaku tidak dapat berkata-kata dan hanya terdiam sambil melihat orang ramai mengangkat jasad isteri nya untuk dibawa keluar dari kereta nya sementara menunggu ambulan sampai.

Apa yang berlaku amat memilukan di mana terdapat jugak kanak-kanak yang cedera akibat kemalangan terbabit kanak-kanak terbabit di percaya cucu mangsa.

Punca sebenar dan identiti mangsa masih disiasat oleh pihak berwajib jenazah dihantar ke Hospital untuk tindakan lanjut. Al fatihah 

No comments

Powered by Blogger.